Utredning om samordning av digitaliseringen i kommunesektoren

rapport_KSDet har vært en hektisk vår. Bl.a. har vi vært et konsulentteam som har vurdert KommIT-programmet og utredet hvordan arbeidet med å samordne digitaliseringen i kommunesektoren bør organiseres. Det er stor enighet om at det trengs nasjonale grep og en sterkere innsats på området i det videre. På basis av innspill fra mange informanter og i lys av utfordringenes karakter, foreslår vi etablering av en ny og større enhet i KS, med støtte fra faglig digitaliseringsråd med representanter fra kommuner og fylkeskommuner. I tillegg må arbeidet komme i et langt sterkere inngrep med de statlige reformene og digitaliseringsinitiativene.

Du kan lese mer om rapporten på KS’ nettsider. Der finner du også lenke til selve rapporten. God lesning!  Se: http://www.ks.no/tema/Innovasjon-og-forskning1/KS-IKT-forum/KommIT/Rapport-om-samordning-av-digitalisering-i-kommunal-sektor-overlevert/

Reklamer

Om Gjermund Lanestedt

Management- og strategikonsulent, tidligere i selskaper som Guide, Scandpower, Teleplan og A-2. Fra august 2015 tilknyttet Agenda Kaupang som rådgiver. Forfatter av mange artikler og kronikker om IT og innovasjon. Og en bok om teknologibasert innovasjon i offentlig sektor.
Dette innlegget ble publisert i Evaluering, IT-politikk, Samarbeid og styring i det offentlige og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Utredning om samordning av digitaliseringen i kommunesektoren

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s